Gard din lemn Master

Iata un nou model de gard care are capacitatea de a se transforma imdeiat intr-o adevarata oportunitate de amenajare a oricarui perimetru. Daca si numai daca in prealabil proprietarul detine deja partea din ciment a gardului.

In ceea ce priveste gardul din lemn, pentru ca noi ne ocupam numai de acest segment, acesta este realizat dintr-un gratar din lamele tip fideluta, orientat in forma de romb.

Iar atunci cand partea din lemn se asociaza in mod placut cu partea din ciment a gardului, per ansamblu, acesta capata o noua valenta.

Iar pentru a putea rezista in fata tuturor intemperiilor, partea din lemn a gardului este bine lacuita cu lacul cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire intre straturi.

In acest fel va puteti bucura de un produs de calitate superioara cu ajutorul caruia curtea dumneavoastra poate capata o valoare destul de mare. Si asta nu e tot. Pentru ca respectivul model de gard poate fi realizat in oricare dintre culorile existente in paletarul de culori de la producator.

Astfel incat puteti comanda cu incredere acest model de gard. Iar noi vi-l putem oferi intr-o gama larga de culori si nuante.

In consecinta, ramane ca dumneavoastra sa alegeti cromatica dorita pentru realizarea acestui model de gard.

Comments are closed.