Gard din lemn Andora

Am afirmat cu tarie de fiecare data ca nu trebuie sa va lasati inselati de aparente. Si asta pentru ca noi avem solutii viabile pentru toate problemele dumneavoasta in materie de amenajare exterioara a curtii, a gradinii sau a oricarui alt perimetru. Chiar si in cazul unei curti asezate in panta, asa cum este si modelul de gard prezentat in imaginile urmatoare.

Pentru amenajarea acestui model de curte aflata in panta, proprietarul a optat pentru obtinerea unui model de gard de tip jaluzea de culoare deschisa. Acesta este montat pe o fundatie nu prea inalta realizata din ciment. Si care este prevazuta cu stalpi principali de sustinere din loc in loc cu ajutorul carora portile de gard sunt in echilibru perfect in pozitie verticala.

In ceea ce priveste stalpii de sustinere, acestia sunt realizati din teava rectangulara de 4 cm grosime. Iar pentru obtinerea unui efect deosebit, tevile rectangulare sunt bine mascate cu lamele din lemn de rasinoase de aceeasi textura. Astfel incat stalpii principali de sustinere arata mai degraba ca niste stalpi din lemn. Si care contribuie in mod evident la crearea unui efect de continuitate a gardului.

Si chiar daca aceasta curte este cumva in panta, gardul reueste cu succes sa ramana in continuare la fel de interesant si viabil pentru orice model de curte.

Este bine de stiut ca acest model de gard beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor printr-o buna lacuire cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire intre fiecare aplicare.

Iar daca nuanta gardului constituie o problema pentru dumneavoastra, atunci puteti avea in oricare din culorile preferate.

Comments are closed.