Gard decorativ din lemn

Prin intermediul acestui model de gard venim in sprijinul persoanelor care beneficiaza deja de existenta unui gard simplu din ciment. Modelul nostru de gard reprezentand doar o idee ingenioasa de amenajare a unui produs care deja exista.

Este vorba aici de un gardulet decorativ realizat din lamele de lemn tip fideluta in model de romb si care este fixat in mod inteligent intr-o rama din lemn realizata din acelasi material de rasinoase, bine lacuit si tratat impotriva actiunii intemperiilor. Fie ca este vorba de ploaie, soare, vant sau ger. Proces realizat prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Culoarea acestui produs este pin. Insa pentru obtinerea unui contrast mult mai interesant puteti alege sa decorati partea din lemn a gardului intr-o alta culoare sau nuanta in functie de preferinte. Dar si in functie de nuantele existente in paletarul de culori de la producator.

Aceasta combinatie de lemn cu gard din ciment vine sa surprinda in mod placut orice propietar care are nevoie de confort, siguranta si intimitate in propria curte. Acolo unde putina tenta de rustic nu strica niciodata. Mai ales in situatia in care la interiorul curtii dumneavoasta mai sunt si alte corpuri de mobilier pentru gradina, realizate sub amprenta aceluiasi design.

Pentru o mai buna edificare in ceea ce priveste realizarea gardurilor necesare pentru amenajarea unei curti sau gradini, va reamintim faptul ca noi ne ocupam doar de realizarea partii din lemn a gardului, careia ii acordam mare atentie pana la cel mai mic detaliu.

Tocmai din acest motiv mizam cu incredere pe produsele noastre, care vor castiga mult mai mult teren in fata altor produse similare.

Asa ca, inainte de toate puneti accentul pe calitate!

Comments are closed.