Garduri de lemn pentru curte

Iata aici un alt model interesant de gard, model matrice, prin intermediul caruia curtea dumneavoasta poate capata un aspect cel putin interesant. Atat prin culoare, model, dar si prin dimensiune.

Este vorva aici despre un gard care beneficiaza de o fundatie nu prea inalta cu stalpi principali de sustinere doar in dreptul portilor mica si mare.

Pe restul lungimii, fundatia este prevazuta din loc in loc cu tevi rectangulare de 4 cm grosime. Acestea reprezentand principalii suporti necesari pentru sustinerea panourilor de gard din lemn de rasinoase. Iar pentru obtinerea unui efect mult superior al intregului accesoriu, gardul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii, partea din lemn a gardului, mai exact panourile, vor putea rezista la fel de bine in fata intemperiilor pe toata perioada anului fara sa isi modifice calitatile.

Asa ca, puteti miza cu incredere pe un astfel de model de gard, fie in culoare wenge, asa cum se poate observa si in imaginile atasate, fie in oricare alta nuanta din cele preferate de dumneavoastra.

Am pus accentul pe acest model de gard pentru curte sau gradina deoarece acesta reuseste in mod evident sa intre in stransa legatura cu imobilul cat si cu celelalte corpuri de mobilier de exterior aflate la interiorul curtii.

Panourile acestui model de gard sunt realizate din lamele de 14 cm latime si 2 cm grosime, orientate in plan orizontal. Lungimea panourilor este personalizata in functie de  distantele dintre tevile rectangulare si este de preferat ca aceasta distanta sa nu depaseasca lungimea de 2 m.

Trebuie sa aveti in vedere toate aceste amanunte in momentul in care veti fi nevoit sa faceti noi investitii in domeniul produselor din lemn necesare pentru amenajarea spatiilor interioare sau chiar si cele exterioare.

Numai asa veti putea fi pe deplin multumit de alegerea facuta. Si nu pentru un an, ci pentru mai multi ani consecutivi.

Comments are closed.