Modele de garduri moderne din lemn

Modele de garduri moderne din lemn

Iata de ce acest model de gard este cu adevarat special! Pentru simplul motiv ca este diferit de celelalte modele, si asta datorita faptului ca respectivul model de gard este realizat pe baza unei fundatii bine concepute, nu prea inalte cu stalpi de rezistenta din ciment, de 15 cm grosime, dar si cu o bordura in partea superioara a gardului. Este vorba aici despre o bordura de ciment de aceeasi grosime ca si stalpii de sustinere ai gardului.

Iar in ceea ce priveste partea din lemn a gardului, aceasta este realizata din lamele din lemn de rasinoase distribuite in model de jaluzea. Lamele sunt definite de dimensiunile standard, cu 14 cm latime si 2 cm grosime si au o lungime echivalenta cu cea a nisei pentru care au fost concepute.

Asa ca, daca sunteti in cautarea unei solutii de amenajare pentru propria dumneavoastra curte, ar fi de preferat sa luati in calcul si acest model de gard a carui cromatica poate fi aleasa in functie de preferinte. Si pentru ca orice curte are nevoie si de porti, ar fi de preferat ca atat poarta mica cat si poarta mare sa fie realizate dupa acelasi model de tip jaluzea.

Asta pentru ca intreg ansamblul sa se bucure de o buna atentie din partea celora care ajung sa treaca pragul acestei curti.

Comments are closed.