Porti din lemn

Portile din lemn sunt sau reprezinta parte componenta a gardurilor imprejmuitoare.

Ceea ce inseamna ca acetea trebuie sa respecte intrutotul designul gardului in a carui componenta  se afla.

Asa ca, daca avem un model de gard tip matrice, neaparat poarta trebuie sa fie realizata in model tip matrice.

Iar daca vine vorba despre realizarea unui model de gard din lemn  de rasinoase tip jaluzea, atunci portile trebuie sa fie confectionate in acelasi model tip jaluzea.

Numai in acest fel puteti fi siguri ca va aflati in posesia unuia dintre cele mai interesante accesorii pentru casa sau gradina.

Tocmai din acest motiv, firma noastra doreste sa va prezinte aici un interesant model de poarta al carui element de baza este lemnul de rasinoase bine finisat si lacuit impotriva intemperiilor.

Si cum altfel, daca nu prin aplicarea lacului cerat pe baza de apa de la ICA Italia in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat. Aceasta fiind protectia necesara, in urma careia lemnul poate face fata cu succes tuturor intemperiilor de pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Dupa cum se poate observa din imaginile atasate modelului respectiv de poarta, acesta este in model de matrice bazat pe lamelele din lemn de rasinoase bine finisate si care au 14 cm latime si 4 cm grosime.

Un alt element extrem de important de retinut este legat de faptul ca pentru realizarea acestui model de poarta, fie ca este vorba de poarta mica sau poarta mare, acestea sunt realizate pe un cadru metalic confectionat din teava rectangulara de 4 cm grosime. Fara de care panourile din lemn ar fi putut suferi deformari in timp.

De asemenea, pentru montarea portilor este necesara existent in prealabil a stalpilor din ciment bine ancorati.

Iar in ceea ce priveste culoarea portilor aceasta poate fi leasa in functie de preferinte.

 

 

Comments are closed.