Foisor lemn patrat

Ca orice alt model de foisoare octogonale sau foisoare hexagonale executate de firma nostra si acest model de foisor lemn patrat  are capacitatea de a va scoate din orice incurcatura, atunci cand vine vorba despre  relaxare la puterea a doua alaturi de familie sau de persoanele dragi.

Este vorba aici despre un model de foisor din lemn de brad, de culoare pin.

Un model de foisor realizat pe baza unei balustrade absolut interesante, cu un model de gardulet decorativ in forma de romb.

Stalpii de sustinere sunt realizati la o grosime de 10/11 cm.  ir in partea superioara foisorul este dotat cu gardulet decorativ, cu contravantuiri si acoperis realizat din sindrila bituminoasa  dew calitate superioara.

Si ca orice alt model de foisor din lemn pentru gradina, acesta este realizat din lemn de rasinoase bine finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare.

in aceste conditii timp de mai multi ani consecutivi lemnul din esenta caruia este realizat acest model de foisor isi va pastra calitatile sale initiale. Un foisor pentru gradinaeste o alegere interesanta care trebuie adaptata nevoilor dumneavoastra cat si spatiului disponibil de la interiorul curtii sau al gradinii.

Comments are closed.