Foisor lemn hexagonal

Foisorul din imaginile alaturate reprezinta o solutie interesanta de realizarea a unui foisor ideal pentru o zona de deal sau munte.

Iata ca, dupa cum se poate observa, respectivele modele de foisoare pentru zonele de munte au o forma specifica. Si asta datorita actiunii intemperiilor abundente. Asa se face camodelul respectiv de foisor este executat pe o platforma din ciment si are la baza stalpi principali de rezistenta de aproximativ 15 cm grosime realizati din lemn stratificat.

In componenta acestui model de foisor se poate observa si o balustrada din lemn masiv, dar si binecunoscutele contravantuiri realizate de asemenea din lemn masiv.

Acoperisul are o inaltime aparte si este confectionat nu din sindrila bituminoasa asa cum ne-am obisnuit la celelalte modele de foisoare, ci din tabla ondulata.

Foisorul are un diametru de 4 m, ceea ce ii permite sa poata fi amenajat la interior cu bancute, masa sau cu oricare alte obiecte utile desfasurarii diverselor tipuri de activitati.

Si ca oricare alt model de foisor realizat de firma noastra, foisorul din aceste imagini este finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat in parte.

In aceste conditii, foisorul dumneavoastra va putea fi contra actiunii diferitilor agenti externi timp de mai multi ani consecutivi.

Asa ca, dumneavoastra sunteti cei care puteti decide ce model de foisor va poate avantaja mai mult sau mai putin.

Comments are closed.