Foisor din lemn Timisoara

Iata de ce aminteam faptul ca foisoarele din lemn pentru gradina realizate in culoarea alb reusesc sa surprinda in mod placut ori de cate ori vine vorba de amenajarea curtii cu un produs de calitate superioara.

Foisorul din imagine este realizat din lemn de rasinoase in culoarea alb. Are o forma octogonala si este amplasat strategic pe o suprafata cu pietris, insa aceste este si usor distantat de la nivelul solului.

Foisorul din imaginile noastre vine sa surprinda in mod placut prin natura si finisajul balustradei, realizata din lamele usor distantate si care sunt amplasate in plan vertical.

Stalpii de rezistenta ai acestui foisor au o grosime standard de 10 cm si sunt continuati in partea superioara cu un gardulet decorativ, cat si cu contravantuiri distribuite in ambele parti laterale ale stalpilor.

Acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa si este bine pus in valoare de podeaua foisorului, in sensul ca acestea doua intra intr-o buna rezonata atunci cand vine vorba despre nuanta sau culoare.

Dincolo de acest aspect, foisorul este bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, foisorul va putea beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor pentru o perioada mai lunga de timp.

Comments are closed.