Foisor din lemn Arad

Seria foisoarelor octogonale de calitate superioara se completeaza perfect cu acest model de foisor de culoare alb.

Pentru montarea acestui foisor de gradina, proprietarul a trecut mai intai la realizarea placii de ciment, care reprezinta postamentul principal al foisorului.

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste alegerea foisorului ideal pentru curtea sau gradina dumneavoastra va asiguram ca, datorita dimensiunilor de care se bucura acest foisor, cat si datorita formei sale, foisorul poate asigura desfasurarea in bune conditii mai multor tipuri de activitati. Marea majoritate dintre ele bazandu-se pe odihna, relaxare si socializare.

Foisorul din imagine are un model de balustrada realizat pe baza lamelelor distribuite in plan vertical, distantate intre ele si care sunt decupate intr-un model traditional.

In partea superioara, garduletul decorativ realizat din lamele tip fideluta in model de romb, care are locul sau bine meritat. Iar contravantuirile amplasate de o parte si de alta a fiecarui stalp principal de rezistenta sunt cu atat mai interesante cu cat acestea sunt decupate sub diverse forme si modele traditionale.

Acoperisul foisorului este realizat din sindrila bituminoasa de calitate si are posibilitatea de a pune in valoare foisorul.

Dincolo de acest aspect, foisorul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In consecinta, va puteti bucura de calitatile unui astfel de foisor pentru 3-4 ani, dupa care necesita o noua lacuire.

Comments are closed.