Foisor din lemn Targoviste

Ne intoarcem din nou in sfera foisoarelor din lemn pentru gradina si incercam sa va prezentam aici din nou un model de foisor de gradina care iese in evidenta prin dimensiuni si volume. Dar si prin fecare detaliu al foisorului.

Mai intai, pentru montarea acestui interesant corp de mobilier pentru gradina, actualul proprietar a trecut mai intai la turnarea placii din beton, postamentul principal al foisorului.

Usor distantat de la nivelul solului, acest model de foisor de gradina se evidentiaza in mod clar prin faptul ca beneficiaza de prezenta unei balustrade realizate din lamele usor distantate si care sunt realizate in model traditional.

Partea din spate a foisorului este realizata din lambriu plin, iar pe jumatate din lateralele foisorului garduletul decorativ din lamele tip fideluta isi gaseste locul potrivit la fel de bine ca si in partea superioara a foisorului, acolo unde acesta este imprejmuit cu un gardulet decorativ din acelasi model.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa.

La interior, foisorul poate fi mobilat in diferite variante si posibilitati, cu tot ce este necesar pentru asigurarea confortului dumneavoastra.

Dincolo de acest aspect, atunci cand vine vorba despre protectia foisorului, acesta este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITalia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare. In acest del, foisorul beneficiaza de protectie impotriva intemperiilor.

Comments are closed.