Foisor din lemn Craiova

Uneori, ideile de amenajare a propriilor curti, venite din partea iubitorilor de foisoare din lemn pentru gradina, sau de alte produse de mobilier pentru spatiile exterioare, pur si simplu ne-au pus pe ganduri.

Insa, datorita experientei noastre de peste 10 ani in realizarea de astfel de foisoare din lemn pentru gradina, am gasit imediat solutia potrivita, iar rezultatele nu au incetat sa apara.

Tocmai din acest motiv ne-am hotarat sa va prezentam aici un interesant model de foisor din lemn pentru gradina hexagonal. Dar care a imprumutat o forma neregulata datorita a doua anexe atasate, la cererea proprietarului.

Foisorul este montat strategic pe o platforma de ciment care mascheaza inteligent o crama, realizata in prealabil de proprietarul foisorului, intrucat noi nu ne ocupam de acest segment.

Din punct de vedere tehnic, foisorul din imaginile atasate este realizat din lemn masiv de rasinoase bine lacuit si finisat pentru a putea rezista tuturor intemperiilor de peste an. Este vorba aici de folosirea lacului cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare. In aceste conditii foisorul isi pastreaza calitatile initiale timp de mai multi ani consecutivi.

Foisorul este realizat pe baza stalpilor principali de rezistenta de 10 cm grosime si are o inaltime sandard de 2 m.

Balustrada acestui model de foisor este realizata din lemn masiv de rasinoase si are capacitatea de a atrage privirile prin imbinarea a doua modele absolut impresionante, asa cum se poate observa si in imaginile atasate.

La interior, foisorul este amenajat cu dusumea, iar accesul se face cu ajutorul unei usite batante, pentru a carei model s-a folosit aceasta combinatie ca si la balustrada foisorului.

Acoperisul este realizat din lambriu de lemn acoperit cu sindrila bituminoasa si are un rol destul de important. Acela de a asigura o buna protectie atunci cand ploua sau cand razele de soare sunt mult prea puternice. Si asta datorita faptului ca acesta depaseste cu mult amprenta pe sol a foisorului.

Dincolo de acest aspect, foisorul si cele doua anexe realizate in forma dorita de proprietar reusesc sa rezolve o buna parte din problemele cu care se confrunta actualul proprietar.

Si asta nu e tot. Deoarece ar mai fi de adaugat faptul ca nuanta foisorului este wenge, si poate fi schimbata in functie de preferinte, dar si in functie de paletarul de culori existent la producator.

Comments are closed.