Foisor din lemn Constanta

Va prezentam in imaginile si randurile urmatoare un interesant corp de mobilier pentru exterior care a fost montat chiar intr-o curte aflata in panta.

Pentru ca foisorul este unul de dimensiuni peste medie, iar curtea este situata in panta, proprietarul a trecut la terasarea acesteia si ulterior la amplasarea foisorului pe o suprafata pavata, aflata in echilibru perfect.

Foisorul este realizat pe baza unei balustrade din lamele verticale distantate, orientate in plan vertical. Acestea sunt confectionate in partea frontala a foisorului intr-un model traditional, iar in lateralul foisorului din lambriu plin, in plan vertical. Inaltimea acestor balustrade este de 90 cm si sunt prinse intre ele prin existenta stalpilor principali de sustinere de 10 cm grosime.

In partea superioara a foisorului, acesta este amenajat cu un alt model de gardulet decorativ din lamele tip fideluta, aranjate in model de romb.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa si este realizat in culoarea wenge. Iar daca dumneavoastra doriti, culoarea acestui model de foisor poate fi schimbata in functie de preferintele fiecarui client in parte.

Este bine de amintit aici chiar si faptul ca pentru o buna protectie la exterior a lemnului, acesta este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. In aceste conditii foisorul poate rezista in fata tuturor intemperiilor. Fie ca este vorba despre ploaie, vant, soare sau ger.

Alegeti cu incredere acest model de foisor si astfel veti putea face fata tuturor problemelor legate de odihna, relaxare si socializare.

Comments are closed.