Foisor din lemn Slobozia

Foisorul din imaginile atasate reprezinta o alta varianta interesanta de mobilare a propriei gradini cu un corp de mobilier de forma octogonala.

Foisorul din imagine este oarecum atipic, in sensul ca doua laturi, latura spate si latura frontala mult mai mare decat restul.

In aceste conditii foisorul are o forma usor turtita. Dar asta a fost dorinta proprietarului, cel care in prezent se bucura de calitatile acestui interesant corp de mobilier pentru gradina.

Acest model de foisor este conceput avand la baza dusumea, cat si un model de balustrada realizat pe baza lamelelor verticale distantate intre ele.

Stalpii de rezistenta ai foisorului au o grosime structurata de 10 cm.

Acestia sunt prevazuti in partea superioara de contravantuiri, cat si de un gardulet decorativ din lamele verticale, la fel ca si modelul folosit in cazul balustradei.

Acoperisul foisorului este realizat din sindrila bituminoasa de calitate.

Iar culoarea joaca si ea un rol deosebit de important, poate fi schimbata in oricare alta nuanta din cele existente in paletarul de culori de la producator.

De asemenea este bine de precizat si ca acest foisor este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia plicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Toate aceste detalii fac diferenta intre un model de foisor normal, obisnuit si unul executat de firma noastra.

Comments are closed.