Foisor din lemn Campina

Realizat in forma de dreptunghi, acest model de foisor din lemn pentru gradina are capacitatea de a va asigura de tot confortul necesar in propria curte.

Spre deosebire de celelalte tipuri si modele de foisoare realizate de firma noastra, acesta seamana izbitor de mult cu o casuta din lemn. Si asta datorita faptului ca pentru realizarea ei nu s-a folosit lemnul masiv de rasinoase, c mai degraba lamele din lemn de aceeasi esenta, de 14 cm latime si 4 cm grosime.

Si chiar daca aici este vorba despre un corp de mobilier de forma unui dreptunghi, laturile sunt aproape egale. Diferenta fiind extrem de mica. La baza, foisorul are o balustrada foarte interesanta din lamele de 14 cm latime si 4 cm grosime, cu spatiu intre ele, astfel incat sa creeze un model extrem de atragator.

Si chiar daca din componenta acestei casute din lemn sau foisor de lemn pentru gradina lipsesc stalpii de sustinere, asta nu inseamna ca acest corp de mobilier este mai putin echilibrat. Din contra, prin modul de realizare, acest foisor de gradina benficiaza de un grad ridicat de rezistenta si echilibru.

Foisorul este realizat din lemn de rasinoase, amplasat strategic pe o suprafata pavata si este acoperit cu sindrila bituminoasa. Acesta este bine protejat impotriva intemperiilor cu lacul cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Acesta este tratamentul care se aplica fiecarui corp de mobilier din lemn pentru gradina, pentru a putea rezista in fata intemperiilor diverse.

Asa ca, atunci cand doriti un astfel de corp de mobilier nu trebuie sa faceti altceva decat sa consultati cu atentie oferta noastra si sa alegeti tot ce considerati dumneavoastra ca are forma potrivita pentru propria casa.

Comments are closed.