Foisor din lemn Sinaia

Si pentru ca foisoarele reprezinta unul din segmentele principale al domeniului nostru de activitate, incercam sa va prezentam aici o alta idee interesanta de amenajare a unui loc de interes public, cu o terasa interesanta atat prin forma, cat si prin valoare.

Noua idee de amenajare a acestui spatiu a fost o adevarata provocare pentru noi. Si un mare succes pentru proprietar. Este vorba aici de un model de terasa in semnatura realizata pe baza stalpilor principali de rezistenta de 10 cm grosime care sustin terasa intr-un echilibru perfect. Si asta datorita elementelor principale denumite sugestiv contravantuiri.

Terasa se aseamana izbitor de mult cu trunchiul de con si este acoperita cu sindrila bituminoasa de calitate superioara. Atat culoarea terasei, cat si a sindrilei bituminoase pot fi schimbate in functie de preferinte.

Iar cand vine vorba despre protectia lemnului, foisorul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITalia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Si asta nu e tot.

Asa ca terasa poate fi mobilata la interior cu bancute, scaune sau canapele din lemn de aceeasi esenta.

Comments are closed.