Foisor din lemn inedit

Foisoarele din lemn pentru gradina au constituit din totdeauna o provocare pentru persoanele care stiu cu adevarat sa aprecieze lemnul la justa lui valoare.

Plecand de la acest principiu incercam sa aducem in atentia dumneavoastra un nou model de foisor din lemn pentru gradina care se poate transforma rapid intr-o adevarata oportunitate de amenajare a oricarei gradini.

Foisorul din imaginile atasate este realizat din lemn de rasinoase, este montat direct pe gazon, insa pentru o buna protectie este distantat de nivelul solului, iar la interior este prevazut cu dusumea.

La baza foisorul este realizat dintr-o balustrada cu lamele distantate intre ele si care sunt prelungite spre partea superioara cu un gardulet decorativ realizat din lamele de tip fideluta.

Si tot in partea superioara, foisorul este imprejmuit cu un gardulet decorativ format din lamele distribuite in plan vertical.

Foisorul are doua intrari prevazute cu usite batante, iar acoperisul are o forma atipica, cu rupere de pante si scurgere in cinci ape.

Acest model de foisor este bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa se face ca foisorul isi poate pastra calitatile initiale timp de mai multi ani consecutivi.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si alegeti tot ce considerati ca se potriveste mai bine pentru gradina dumneavoastra, in materie de corpuri de mobilier.

Comments are closed.