Imagini foisoare de gradina

Va prezentam in imaginile atasate un alt model interesant de foisor din lemn pentru gradina. Un foisor de forma dreptunghiulara care datorita dimensiunilor sale poate fi un loc ideal pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati, marea lor majoritate bazandu-se pe relaxare, odihna sau socializare.

Foisorul are o forma geometrica bine definita si reprezinta rezultatul materializarii dorintei actualului proprietar.

Ca si mod de executare foisorul este amplasat pe o suprafata pavata. Este realizat in partea din fata pe baza unei balustrade inalte de 90 cm, confectionata pe baza lamelelor din lemn de brad, usor distantate intre ele. Acestea sunt distribuite in plan vertical. Iar balustradele partilor laterale ale foisoarului sunt realizate pe baza lambtiului plin, la fel ca si partea din spate a foisorului, care este acoperita in intregime cu lambriu plin.

Iar in partea superioara a foisorului, acesta este prevazut cu un gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta in model de romb.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate superioara, iar accesul la interior se face cu ajutorul celor doua usite batante.

Foisorul poate fi cu atat mai interesant cu cat va poate asigura tot confortul necesar dumneavoastra, familiei, cat si a prietenilor.

Foisorul din imaginile atasate reprezinta un podus din lemn de rasinoase bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In acest caz, foisorul poate sa reziste tuturor intemperiilor pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp, pentru o perioada mai lunga de timp.

In ceea ce priveste culoarea, aceasta poate fi schimbata in functie de preferinte, dar si in functie de paletarul de culori disponibil la producator.

Comments are closed.