Preturi foisoare din lemn

Iata, avem aici un interesant model de foisor din lemn pentru gradina amplasat strategic pe un piedestal din ciment inalt de aproximativ 20 cm.

Noul model de foisor are la baza stalpii de rezistenta cu o grosime de 10/12 cm si balustrada din lamele distantate, cu mana curenta. In partea superioara, foisorul este prevazut cu un gardulet decorativ format din lamele distantate care sunt orientate in plan vertical, cat si cu contravantuiri.

Acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa, iar la interior foisorul este amenajat cu un cuptor cu gratar din caramida.

Foisorul este protejat fata de actiunea agentilor externi, soare, vant, ploaie sau ger prin aplicarea pe suprafata lemnului cu trei straturi de lac, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Noi folosim numai lacul cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Fiind vorba aici despre o solutie extrem de viabila.

In consecinta nu mai stati pe ganduri si alegeti tot ce este mai bun pentru locuinta dumneavoastra. Evident la un pret fara nici un fel de concurenta.

Comments are closed.