Foisor din lemn Giurgiu

Foisoarele octogonale realizate de firma noastra de-a lungul a peste 10 ani de cariera, ne-a determinat sa va prezentam avest model de foisor din lemn pentru gradina.

Este vorba aici despre un model de foisor cu diametrul de 4 m realizat dupa un design relativ simplu. Foisorul este bine echilibrat pe o placa din ciment, pentru a carei montare s-a ocupat insusi proprietarul, intrucat noi nu ne ocupam de acest aspect.

Foisorul este construit avand la baza 16 stalpi principali de rezistenta, grupati doi cate doi, pentru realizarea unui grad ridicat de rezistenta, cu contravantuiri in partea superioara, dar si cu un acoperis realizat din sindrila bituminoasa de inalta calitate.

Datorita dimensiunilor sale, la interior foisorul este amenajat cu dusumea, cu bancute si masuta dupa preferintele proprietarului.

Este bine de precizat faptul ca, tot la cererea proprietarului, foisorul a fost amenajat la exterior cu o bancuta extrem de interesanta realizata tot din lemn de rasinoase bine tratat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat, la fel ca toate corpurile de mobilier produse de firma noastra.

Iar pentru patru din cele opt laturi, foisorul a fost amenajat cu un gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model de romb.

Comments are closed.