Foisor din lemn Calarasi

Seria foisoarelor din lemn realizate de firma noastra vine sa completeze oferta si asa bogata de astfel de corpuri de mobilier pentru curte sau gradina cu un produs extrem de interesant.

Este vorba aici despre un foisor de gradina, de forma unui patrat al carui diametru standard este de 4 m. Acest model de foisor este la fel de bine realizat ca oricare alt model de foisoare octogonale, foisoare hexagonale, sau foisoare dreptunghiulare realizate de firma noastra.

In imaginea atasata avem un model de foisor realizat direct pe sol. Acesta este dotat cu dusumea si iese in evidenta printr-un model de balustrada din lamele tip fideluta in model de romb. Acelasi model din lamele tip fideluta se regaseste si in garduletul decorativ situat in partea superioara a foisorului.

Rezistenta, cat si echilibrul foisorului sunt realizate prin stalpii principali de 10 cm grosime.

Acoperisul este realizat din lambriu de lemn acoperit cu sindrila bituminoasa, iar contravantuirile isi au locul binemeritat in partea superioara a foisorului..

Iar la interior, foisorul poate fi mobilat cu tot ce este necesar pentru obtinerea unui confort maxim.

Culoarea acestui foisor este pin, insa, in functie de preferinte, aceasta poate fi inlocuita cu oricare alta nuanta, in functie de preferinte dar si de culorile disponibile in paletarul de culori de la producator.

Comments are closed.