Foisor din lemn Bucuresti

Iata, avem aici un interesant model de foisor din lemn pentru gradina de forma octogonala, o intrare cu doua usite, dusumea, masa si bancute.

Foisorul este imprejmuit cu un model de balustrada realizata din lambriu plin. Stalpii de rezistenta sunt grupati doi cate doi pentru un plus de rezistenta.

Balustrada este continuata cu un model de gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model de romb. Iar acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Iar atunci cand vine vorba despre protectia foisorului impotriva intemperiilor, trebuie amintit faptul ca produsul nostru este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Asa ca foisorul dumneavoastra poate beneficia de o protectie mult sporita.

Dincolo de acest aspect, foisorul prezentat aici este un corp de mobilier de gradina care poate oferi un grad ridicat de intimitate persoanelor aflate la interiorul sau. Si asta datorita combinarii celor mai mici detalii cu care sunt realizate fiecare dintre componentele de baza ale foisorului.

Comments are closed.