Foisor din lemn Corabia

Pentru o buna orientare in ce priveste seria de foisoare din lemn pentru gradina realizate de firma noastra, va prezentam in randurile ce urmeaza un interesant model de foisor din lemn pentru gradina, care prin design, acesta pastreaza anumite elemente care ne trimit cu gandul la casutele din lemn pentru gradina. Si care sunt la fel de interesante.

Foisorul din imagine este realizat pe o placa din ciment pavata si are dimensiuni standard.

La baza, foisorul este realizat dintr-o balustrada din lamele distantate, iar in partea superioara foisorul este prevazut cu contravantuiri. Componente din lemn care contribuie excesiv la realizarea echilibrului si a rezistentei acestui foisor de gradina realizat din lemn de rasinoase.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate superioara. Iar pentru o protectie mult sporita a foisorului la actiunea intemperiilor, acesta este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Dincolo de acest aspect, prin forma si dimensiuni, foisorul respectiv reuseste sa optimizeze la maxim spatiul disponibil de la interiorul curtii dumneavoastra. Astfel incat, daca aveti nevoie de un astfel de model de foisoare pentru curte sau gradina nu ezitati, si faceti alegerea potrivita pentru gradina dumneavoastra.

Comments are closed.