Foisoare din lemn moderne

Experienta noastra in materie de produse din lemn pentru casa sau gradina nu a facut altceva decat sa ajungem la performanta. Pentru ca cei peste 10 ani de experienta in prelucrare a lemnului, in special a lemnului de rasinoase, nu pot fi trecuti cu vederea atat de usor.

Practic acesti ani reprezinta certitudinea ca ceea ce facem noi, facem cu raspundere si pasiune.

Tocmai din acest motiv va prezentam in urmatoarele randuri un alt model de foisoare din lemn moderne realizat in doua culori absolut interesante. Este vorba aici despre nuantele de wenge si crem.

Foisorul este unul de mare efect odata ce acesta este realizat prin folosirea unui model de balustrada din lambriu plin, cu mana curenta si usite batante.

Acestea fiind necesare pentru patrunderea in interiorul foisorului.

Foisorul prezentat aici este unul de dimensiuni medii, realizat pe o suprafata pavata si care are la baza stalpi de rezistenta de 10 cm grosime.

Prin forma sa, foisorul are capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil din curtea dumneavoastra.

Iar pentru obtinerea unui confort mult sporit, foisorul este decorat la interior cu un gardulet decorativ realizat di nlamele tip fideluta, orientate in model de patrat.

Dincolo de acest aspect, foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa de inalta calitate. Iar pentru o buna protectie impotriva actiunii agentilor externi, soare, ploaie, vant sau ger, foisorul nostru este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa se face ca acest model de foisorpoate fi unul de mare efect pentru orice curte cu pretentii. Si nu numai!

Comments are closed.