Foisor lemn schita

Seria foisoarelor din lemn pentru gradina continua cu acest model de foisor de forma unui patrat amplasat de proprietar astfel incat foisorul sa poata optimiza foarta bine spatiul disponibil de la interiorul propriei curti.

Foisorul este asezat pe o placa din ciment, iar pentreu buna sa rezistenta noi am folosit stalpii principali din lemn masiv de 10/12 cm grosime, cu paravantuiri in partea superioara a foisorului. Acestea fiind amplasate strategic la fiecare din stalpii de sustinere ai foisorului.

Noul model de corp de mobilier necesar pentru amaenajarea gradinii este acoperit pe doua dintre laturi cu lambriu plin si este continuat in partea superioara cu gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta. Acestea fiind distribuite in model de romb.

Celelalte doua laturi ale foisorului sunt realizate avand la baza un model de balustrada tip jaluzea, cu lamele distribuite in plan orizontal. De asemenea este bine de mentionat faptul ca accesul la interiorul foisorului se face cu ajutorul a doua usite batante care respecta intru totul modelul de jaluzea regasit la balustrade.

Foisorul din imaginile atasate aici reprezinta un model de corp de mobilier necesar pentru amenajarea gradinii, realizat in culoare wenge si este tratat si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Ceea ce ii confera o buna rezistenta impotriva intemperiilor.

Asta, daca si numai daca lacul cerat pe baza de apa este aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Pentru realizarea acoperisului acestui model de foisor s-a folosit sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Alegeti cu incredere acest model de foisor si astfel veti putea fi mereu in avantaj.

Comments are closed.