Foisoare din lemn Bergenbier

Si pentru ca tot aminteam de faptul ca foisoarele din lemn pentru gradina sunt destinate pentru desfasurarea unei game variate de activitat, va prezentam in imaginile urmatoare un alt model de foisor hexagonal din lemn pentru gradina. Cu destinatia precisa de a servi ca si bar pentru plaja.

Din acest motiv foisorul hexagonal, este realizat direct pe nisipul fin al marii. Este imprejmuit de o balustrada din lambriu plin si este continuat pana in partea superioara tot cu lambriu plin pentru toate celelalte laturi ale foisorului. Insa patru dinter ele putand fi rabatabile. Asa cum se poate observa si in imaginile atasate.

Important de mentionat este si faptul ca fiecare din foisoarele montate pe plaja, pentru ca nu a fost vorba doar de unul singur, a fost montata si o bordura din lemn de aproximativ de 60-70 cm latime care imprejmuieste foisoarele pe toate partile. Iar in unele situatii aceasta, bordura, a fost prevazuta cu o podea destul de generoasa ca si suprafata de lucru.

Si pentru ca pe plaja conditiile meteo ofera cele mai mari surprize, foisoarele din lemn montate aici sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Astfel incat lemnul poate rezista tuturor intemperiilor. Fie ca este vorba despre ploaie, vant, soare sau ger.

Asa ca puneti-va mintea la contributie si acordati atentie maxima lemnului, iar foisorul adaptati-l pentru desfasurarea celor mai interesante activitati.

Comments are closed.