Foisor lemn Maldive

Foisorul din imaginile atasate reprezinta o alta idee de amenajare a unui foisor a carui valoare sa poata asigura desfasurarea in bune conditii a mai multor tipuri de activitati. Marea majoritate dintre ele bazandu-se pe socializare, odihna si relaxare intr-un cadru intim.

Din acest motiv va prezentam aici un model de foisor lemn Maldive cu laturile de 3 m si respectiv 6m. Construit pe o suprafata pavata si care poate facilita desfasurarea diverselor activitati.

Dincolo de asta, foisorul este realiza din lemn masiv de rasinoase, cu stalpii principali de sustinere din lemn de brad, cu o grosime de 10 cm. Si care sustin o balustrada confectionata din lamele verticale realizate in model traditional.

Iar in partea superioara a foisorului, acesta este prevazut cu un gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta in model de patrat, cucontravantuiri care deasemenea pastreaza modelul traditional al lamelelor folosite la balustrada.

Insa garduletul decorativ din lamele tip fideluta este folosit doar si pentru imprejmuirea foisorului pe toate partile.

Si tot aici este bine de precizat si faptul ca acoperisul este realizat in mai multe ape si este confectionat pe baza sindrilei bituminoase de culoare verde.

Pentru o buna protectie a foisorului impotriva agentilor externi, ploaie, vant, soare sau ger, foisorul este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa se face ca foisorul isi poate pastra calitatile initiale timp de mai multi ani consecutivi.

Comments are closed.