Foisoare din lemn ieftine

Aveti o noua curte si doriti un foisor din lemn ? Nimic mai simplu. Consultati cu incredere oferta noastra de foisoare din lemn pentru gradina si astfel puteti alege produsul dorit la cel mai mic pret de pe piata de profil intrucat noi practicam preturi de producator.

Iar atunci cand curtea dumneavoastra nu este atat de generoasa ca si spatiu disponibil, mai venim in sprijinul dumneavoastra cu un interesant model de foisor din lemn, de forma unui patrat, cu latura de 3 m lungime.

Foisorul este amplasat pe o suprafata pavata, este usor distantat de la sol, iar la interior acesta este prevazut cu dusumea.

Foisorul iese in evidenta prin modelul de balustrada realizata in lambriu plin, cu mana curenta si cu un model de gardulet decorativ in partea superioara a foisorului. Acesta este realizat din lamele tip fideluta in forma de romb, dar si cu contravantuiri.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa a carei culoare poate fi schimbata in functie de preferinte. La fel ca si culoarea foisorului.

Este bine de amintit chiar si faptul ca la fel se poate proceda si in cazul culorii foisorului. Iar ceea ce priveste protectia, foisorul este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii ploaia, soarele si gerul nu pot influenta calitatea lemnului cel putin pentru cativa ani consecutivi.

Comments are closed.