Balustrada din lemn de interior

Balustrada din lemn de interior

Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, modelul respectiv de balustrada din lemn de interior este unul de inalta definitie. Chiar daca acesta nu este montat intr-un spatiu exterior, ci chiar la interiorul unui imobil.

Pentru realizarea acestui accesoriu extrem de atractiv s-a folosit lemnul masiv de rasinoase in doua culori contrastante, alb si negru.

In cazul acestui accesoriu, mana curenta este realizata in culaorea negru. Si doar stalpii interiori care sunt realiati intr-un model traditional sunt decorati in culoarea alb.

Astfel incat, per ansamblu respectivul accesoriu din lemn de rasinoase este unul foarte atractiv. Mai ales atunci cand aceasta are capacitatea de a intra in stransa legatura cu celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere.

In alta ordine de idei respectivul corp de mobilier reprezinta doar o idee de amenajare a unui astfel de spatiu. Insa, impreuna putem gasi si noi solutii de amenajare a acestui atat pentru interior cat si pentru exterior.

Cu alte cuvinte, corpurile de mobilier din lemn de rasinoase executate de firma noastra pot fi adevarate solutii de amenajare, atat a zonelor exterioare, cat si la interiorul diferitelor spatii.

Asa ca, faceti apel la inspiratie si imaginatie si alegeti cele mai potrivite solutii pentru propria locuinta.

 

 

 

 

 

Comments are closed.