Din categoria foisoarelor de gradina executate de firma noastra se incadreaza perfect chiar si aceasta cabana din lemn pentru gradina.

Este vorba despre un corp de mobilier, necesar pentru amenajarea spatiului exterior si care poate deservi ca si loc ideal pentru depozitarea diferitelor materiale, scule si unelte necesare pentru gradinarit.

Cabana este realizata pe un piedestal destul de inalt, de aproximativ 50-60 cm.

La baza are lemnul masiv de rasinoase si placi OSB.

Toate acestea fiind bine protejate la intemperii prin aplicarea lacului cerat pe baza de apa de la ICA Italia in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Acoperisul acestei cabane este realizat din sindrila bituminoasa si este mult prelungit in fata casutei. Partea de acoperis care depaseste amprenta pe sol a foisorului este sustinuta si de alti doi stalpi de rezistenta realizati din lemn masiv de brad.

Accesul la interiorul casutei se face cu ajutorul unei usi, iar pentru patrunderea luminii, proprietarul si-a dorit doua iluminatoare pe partea frontala a casutei, cat si un iluminator pe una din partile laterale.

Acest model de casuta din lemn pentru gradina este unul orientativ. Realizat dupa dorinta si indicatiile actualului proprietar.

Prin urmare, daca dumneavoastra va doriti un astfel de produs din lemn pentru curte sau gradina, atunci nu ezitati sa ne contactati. Si impreuna sa ajungem la rezultatul final. Rezultat care sa se poata ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra, indiferent de anotimp, pe toata perioada anului.

Comments are closed.