Foisor din lemn mahon

Realizat pe o platforma de ciment pavata, foisorul de gradina din imaginile alaturate reprezinta o alta oportunitate interesanta de amenajare a gradinii dumneavoastra, cu un corp de mobilier extrem de interesant. Prin forma si volume, prin design si prin detalii.

Este vorba aici despre un interesant foisor de gradina care iese in evidenta prin balustrada realizatadin lamele verticale, usor distantate intre ele cat si prin acoperisul realizat intr-o forma interesanta, in mai multe ape.

Foisorul nostru are o inaltime considerabila si este prevazut in partea superioara cu un gardulet decorativ din lamele verticale usor distantate, la fel ca modelul de balustrada.

Iar pentru anumite sectoare ale partilor laterale, proprietarul actual al foisorului a comandat un alt model de gardulet decorativ realizat tot pe baza lamelelor tip fideluta distribuite in model de dreptunghi.

Dincolo de aceste aspecte foisorul nostru este bine tratat cu lac cerat de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare. In aceste conditii foisorul se poate pastra in conditiile initiale timp de mai multi ani consecutivi.

Comments are closed.