Foisor din lemn verde oscuro

Iata, un nou model de foisor pentru gradina realizat din lemn de rasinoase.

Este vorba aici despre un foisor de forma octogonala. Acesta este amplasat pe o suprafata pavata, iar cu toate acestea, la interior, foisorul este prevazut cu dusumea.

Referitor la modul in care a fost realizat, acest model de foisor ne duce cu gandul la foisoarele din zonele orientale. Si asta datorita formei acoperisului.

Foisorul este evidentiat in primul rand prin culoare, prin balustrada din lambriu plin, usor distantata de la nivelul solului, cat si a acoperisului cu turnulet, realizat pe baza sindrilei bituminoase de calitate superioara.

Foisorul are stalpii de rezistenta de 10 cm grosime. Acestia sunt prevazuti in partea superioara cu un interesant gardulet decorativ din lamele tip fideluta, dar si cu contravantuiri pentru fiecare din cele doua laturi ale fiecarui stalpprincipal de rezistenta al foisorului.

Foisorul din imagine face nota discordanta de multe alte modele de foisoare prin simplul fapt ca acesta are o culoare neobisnuita. Proprietarul si l-a dorit verde, din varful acoperisului si pana la baza.

Dincolo de acest lucru, culoarea care de altfel poate fi schimbata, foisorul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Acesta este protectia de care beneficiaza absolut toate foisoarele pentru a putea rezista impotriva intemperiilor, vreme cat mai lunga.

Comments are closed.