Poze terase din lemn

Poze terase din lemn

Iata cum, un proprietar al unui imobil reuseste sa amenajeze propria casa cu un interesant model de terasa. Si nu oricum, ci prin eforturi minime. Asa cum se poate observa si din aceste poze cu terase din lemn.

Modelul respectiv de terasa vine sa completeze confortul acestui imobil prin amenajarea unui spatiu ramas liber in urma prelungirii acoperisului. Noul amplasament format a avut nevoie, mai intai de realizarea unei placi din ciment de aproximativ 15 cm grosime. Postamentul principal necesar pentru amenajarea acestei noi terase. Si apoi s-a trecut la realizarea acestei terase.

Aceasta este definita de stalpii principali de rezistenta de diferite grosimi prevazuti cu contravantuiri; balustrada din lambriu plin, cu mana curenta, cat si cu gardulet decorativ relizat din lamele tip fideluta orientate in model de romb.

Acesta din urma regasindu-si locul binemeritat pe una din fatadele acestui model de terasa. Si astfel reusind sa completeze extrem de bine decorul respectivului imobil prelungit cu o terasa din lemn de rasinoase.

Din punct de vedere al nuantei, respectivul model de terasa este decorat in culoarea castan.

Iar daca dumneavoastra doriti, aceast model de terasa poate imprumuta oricare alta nuanta din cele existente in paletarul de culori de la producator. Iar pentru o buna rezistenta in fata agentilor externi, soare, ploaie, vant sau ger, terasa despre care facem vorbire este bine tratata cu lac cerat pe baza de ap de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Comments are closed.