Terasa acoperita cu sindrila bituminoasa

Terasa acoperita cu sindrila bituminoasa

Terasa acoperita cu sindrila bituminoasa reprezinta acea solutie ideala prin intermediul careia actualul proprietar a reusit sa dea valoare unui loc din propria curte, aproape inutil.

Iar despre rezultatul final va puteti convinge si dumneavoastra singuri.

Este vorba despre un model de terasa amplasata pe o placa din ciment de aproximativ 10 cm grosime. Postamentul principal care contribuie  in mod evident la echilibrul acestui model de terasa.

Terasa se evidentiaza printr-o intrare destul de generoasa, un gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta distribuite in model de dreptunghi. Si cu balustrada, cu mana curenta realizata din lamele din lemn de rasinoase distribuite in plan vertical si care sunt distantate intre ele.

Stalpii principali de rezistenta necesari pentru o terasa acoperita cu sindrila bituminoasa sunt prevazuti cu contravantuiri in partea superioara si au o grosime de aproximativ 10 - 11 cm.

Iar acoperisul este realizat pe baza travesrselor de 10 cm latime si 2 cm grosime, acoperite cu sundrila bituminoasa de la Tegola.

Culoarea acestei terase este wenge. Dar poate fi decorata intr-o alta nuanta, in functie de preferinte.

In ceea ce priveste amenajarea de la interior, terasa poate imprumuta o gama variata de posibilitati de mobilare cu diverse produse din lemn de rasinoase, scaune, fotolii, bancutesau canapele. Si bineinteles, chiar si cu o masa realizata din lemn de aceeasi textura.

Toate acestea putand fi aranjate astfel incat sa nu poata  sa incurce traficul in interiorul acestei terase.

In consecinta acordati atentie maxima fiecarui colt din curtea dumneavoastra, pe care ulterior il puteti amenaja dupa bunul plac.

 

Comments are closed.