POZE GARDURI MODERNE TUSNAD

POZE GARDURI MODERNE TUSNAD

Orice model de gard din cele realizate de firma noastra, daca este bine ales, acesta se poate transforma rapid intr-o solutie cel putin interesanta pentru amenajarea propriei curti.

Indiferent de cat de denivelata este curtea dumneavoastra sau cat de mare este panta.
Acest ultim aspect se poate modifica printr-o serie intreaga de artificii.

Insa, despre acest capitol o sa revenim la momentul oportun.
Insa, acum subiectul nostru principal il reprezinta amenajarea unui gard, pe terenul aflat usor in panta.

Gardul nostru este realizat dintr-o fundatie de joasa inaltime prelungita in partea superioara cu panouri din lamele orientate in plan orizontal in model de jaluzea.

Lamelele acestui model de gard sunt realizate la 14 cm latime si 2 cm grosime. Bine finisate si lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Acest tip de tratament este impetuos necesar pentru ca lemnul sa-si poata pastra calitatile sale initiale fie ca afara ploua, este soare sau inghet. Si nu pentru un an, ci pentru mai multi ani consecutivi.

De asemenea, chiar si culoare acestui model de gard poate fi schimbata in functie de preferinte, dar si in functie de imaginatia fiecaruia dintre clienti.

Iar daca gardul reuseste sa intre un bun dialog cu toate celelalte corpuri de mobilier de la interiorul gradinii sau al curtii, chiar si cu imobilul, atunci putem spune ca ati reusit sa faceti una dintre cele mai bune alegeri pentru intreaga familie.

Modelul de gard prezentat aici reprezinta un produs pe cat de simplu, pe atat de interesant.

Gardul din lamele orientate in model de jaluzea ramane in continuare una dintre cele mai interesante optiuni de amenajare a unei curti.

Si nu uitati ca nuanta aleasa joaca si ea un rol extrem de important in crearea aspectului final al intregului ansamblu, gard – imobil, cat si celelalte corpuri de mobilier necesare pentru curte sau gradina.

No Comments Yet.

Leave a comment