Terase din lemn moderne Valcea

Terase din lemn moderne Valcea

Atunci cand vine vorba despre terasele din lemn pentru gradina, decorul rustic isi pastreaza in continuare farmecul. Chiar si atunci cand vine vorba despre amenajarea unei terase, cu corpuri de mobilier realizate tocmai din acest stil.

Pentru o buna orientare in acest sens, noi va propunem un interesant model de terasa al carui decor este obtinut pe baza lemnului de rasinoase. Acesta se regaseste in proportii diferite, atat in stalpii principali, grinzi si traverse, care intra in componenta pergolei cat si a gardului cu lamele tip jaluzea.

Lemnul care este folosit la realizarea tuturor acestor componente este lemn de rasinoase  bine lacuit si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Iar in ceea ce priveste culoarea, aceasta este wenge si poate fi schimbata in functie de preferinte cu oricare alta nuanta din paletarul de culori de la proprietar.

In aceste conditii atat pergola din lemn de rasinoase cat si panourile de gard din lemn de tip jaluzea au puterea si capacitatea de a se plia ca si o manusa  pe restul ansamblului terasei respective

Aici regasindu-se in mod normal o seire intreaga de nuante de crem  si maron care prin combinatie  dau un efect extrem de interesant  terasei din imaginile alaturate.

No Comments Yet.

Leave a comment