Terase din lemn moderne Slatina

Terase din lemn moderne Slatina

Cand sunteti decisi sa faceti o schimbare in viata, legat de amenajarea propriei curti este bine sa nu va mai indoiti de nimic.

Urmariti exemplul acestui proprietar care in lipsa unui balcon a ales sa realizeze o terasa din lemn de rasinoase, mult mai incapatoare si mult mai interesanta decat un balcon obisnuit.

Terasa este de forma dreptunghiulara si beneficiaza de anumite volume.

La interior, terasa este prevazuta cu dusumea. Iar la exterior, aceasta este inconjurata de un model de balustrada realizat in model de jaluzea, cu stalpi principali de sustinere, cat si cu portite batante.

Iar in partea superioara, terasa beneficiaza, de contravantuiri pe ambele parti ale stalpilor.

Dar si de un acoperis a carui protectie este realizata de sindrila bituminoasa de calitate superioara de la Tegola.

Despre protectia lermnului din care este confectionata aceasta terasa, se poate spune ca aceasta este asigurata de lacul cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu sleuire dupa fiercare strat aplicat.

Modelul respectiv de terasa este de culoare mahon, insa aceasta poate imprumuta oricare alta nuanta  din cele existente in paletarul de culori de la producatori. Asa se face ca modelul respectiv sau modelele asemanatoare de corpuri de mobilier pentru gradina sunt tot mai solicitate in ultimul timp.

No Comments Yet.

Leave a comment