Terase din lemn moderne Pitesti

Terase din lemn moderne Pitesti

Iata de ce punem accentul pe o buna informare in ce priveste alegerea celei mai interesante solutii de amenajare a propriei locuinte, curti sau gradini. Pentru ca oportunitatile sunt extrem de variate. Incat este posibil sa treceti cu vederea exact modelul de terasa care sa poate face extrem de util pentru amenajarea propriei locuinte.

Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici un model de terasa din lemn de rasinoase  amenajat la etajul superior al unei cladiri.

Aceasta este realizata din lemn de rasinoase de diferite dimensiuni.

De la stalpii principali de rezistenta realizati din lemn masiv de rasinoase si pana la garduletul decorativ care intra in alcatuirea modelului de balustrada prezentat aici.

Terasa respectiva se bazaeaza pe stalpii principali de rezistenta de 10 – 11 cm grosime, pe un model de balustrada cu mana curenta, cat si pe faptul ca la interior terasa este prevazuta cu dusumea.

Ca sa nu mai spunem ca, nici acoperisul nu poate fi de neglijat.

Acesta fiind realizat pe baza aceleiasi texturi a lemnului de rasinoase si este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate superioara de la Tegola.

In acest fel terasa se bucura de aprecierea tuturor acelora care se afla la interiorul ei.

Si pentru ca aici este vorba despre un produs realizat din lemn de rasinoase, acesta este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Numai asa terasa din lemn poate beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor, pentru o lunga perioada de timp. De cativa ani consecutivi.

No Comments Yet.

Leave a comment