Terase din lemn moderne Iasi

Terase din lemn moderne Iasi

Aveti o curte sau o casa si va doriti si o terasa care sa va poata fi de real succes?

Atunci nu mai stati pe ganduri si consultati cu incredere oferta noastra de produse din lemn de rasinoase.

Pentru o buna orientare in ce priveste achizitia de unei terase din lemn de exemplu, incercam sa va prezentam aici cum au ales unele persoane sa-si valorifice fiecare loc disponibil din propria curte. Este vorba aici despre un model de terasa care, practic reprezinta parte integranta a unui imobil contribuind astfel la crearea unui efect mult superior.

Din punct de vedere tehnic terasa beneficiaza de un volum destul de generos la interior astfel incat sa permita desfasurarea mai multor tipuri de activtati, al carui numitor comun este socializarea.

Terasa este imprejmuita de o balustrada de inaltime medie cu lamele distantate in plan vertical in model traditional. Cu stalpi principali de rezistenta si contravantuiri in partea superioara.

Acoperisul acestui model de terasa este realizat avand la baza doua grinzi principale. Una atasata direct pe cladire si o alta care face legatura intre stalpii principali de rezistenta.

Si tot aici, in partea superioara se regasesc si traversele de 10 cm latime si 4 cm grosime. Care sunt bine distantate intre ele.

Iar, in ceea ce priveste protectia per ansamblu a acoperisului fata de intemperii, aceasta este realizata pe baza sindrilei bituminoase de calitate superioara de la Tegola.

Iar in ceea ce priveste protectia per ansamblu a terasei, lemnul este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi. Si nu oricum, ci prin slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Odata ce ati ales lemnul de calitate superioara, culoarea chiar nu mai conteaza asa mult.

Pentru ca, aceasta poate fi aleasa foarte usor din cele peste 20 de nuante principale existente in paletarul de culori de la producator.

No Comments Yet.

Leave a comment