Terase din lemn moderne Galati

Terase din lemn moderne Galati

Detineti un teren sau o casa cu pretentii sau chiar un spatiu unde sa va amenajati o terasa sau un altfel de corp de mobilier din cele realizate de firma noastra?

Daca da, atunci analizati cu mare atentie produsele prezentate aici. Numai in acest fel, puteti intra in posesia celor mai inteligente idei de amenajare.

Pentru a va putea edifica in acest sens, noi va prezentam aici, un model de interersant de terasa bazat pe stalpii principalii de rezistenta de 10 -11 cm grosime.

Si care sunt prevazuti in partea superioara cu un model de gardulet decorativ din lamele distantate  si care sunt orientate in plan vertical.

Pentru doua dintre laturi panourile din lambriu plin de tip jaluzea se evidentiaza destul de bine prin culoare si textura. Acoperisul acestei terase este realizat din lemn de rasinoase protejat cu tabla metalica, ondulata.

Este bine de stiut chiar si faptul ca terasa este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia  aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat. Ceea ce nu face altceva decat sa va asigure de o buna protectie a tuturor produselor realizate de noi.

Terasa din imagine poate fi comandata in diferite nuante si culori, in functie de preferinte.

In consecinta, trebuie sa stiti ca produsele noastre sunt de calitate superioara si beneficiaza de o buna protectie la intemperii.

No Comments Yet.

Leave a comment