Terase din lemn moderne Focsani

Terase din lemn moderne Focsani

Ideile de amenajare a diferitelor spatii sunt atat de diferite incat noi suntem nevoiti sa va prezentam aici chiar si acest model de terasa. Imprejmuita cu un gard decorativ realizat din lamele distribuite in model de jaluzea in diferite dimensiuni, dar de aceeasi grosime, de 2 cm.

Pentru realizarea acestui model de panouri s-a folosit lemnul de rasinoasae bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Modelul respectiv de terasa, este realizata pe baza panourilor din lemn de rasinoase bine fixate si echilibrate in partea de ciment pavata. Cu ajutorul tevilor rectangulare de 4 cm grosime. Iar pentru un plus de confort imbinarea panourilor cu tevile rectangulare este bine mascata cu ajutorul lamelelor din aceeasi textura.

Ducand astfel la crearea efectului de continuitate al gardului imprejmuitor al acestei terase.

Ideea este una destul de indrazneata, mai ales ca pentru decorarea acestor panouri din lemn s-au folosit numai culori vii, in a caror cromatica nuanta de alb joaca un rol extrem de interesant,  regasindu-se intr-o proportie destul de mare.

Aceasta idee extrem de interesanta de amenajare poate fi adaptata situatiilor diferse, atat in cazul unor proprietati particulare, cat si a diverselor locuri publice.

Acolo unde modelul respectiv de panouri se poate face util din toate punctele de vedere.

No Comments Yet.

Leave a comment