Terase din lemn moderne Craiova

Terase din lemn moderne Craiova

Detineti o curte cu pretentii, cat si un imobil pe masura asteptarilor dumneavoastra?

In aceasta situatie, ar fi oportun ca in propria curte sa existe si anumite corpuri de mobilier pentru gradina, cu ajutorul carora intreg ansamblul peisagistic poate fi imbuinatatit din multe puncte de vedere.

Iar daca, inca de la turnarea fundatiei casei ati luat in considerare si existenta unei eventuale terase, atunci cu siguranta ca va aflati in situatia de a fi in avantaj real fata de celelalte persoane.

La fel ca si detinatorul acestui imobil prezentat aici.

Inca din faza initiala a imobilului, proprietarul a prevazut si un piedestal de inaltime medie de 40 – 50 cm. Care in prezent reprezinta practic postamentul principal pentru realizarea acestui model de terasa realizata din lemn de rasinoase de grosimi diferite.

Acesta este realizat pe baza stalpilor principali de rezistenta. Care la baza, acestia sunt legati intre ei de un model interesant de balustrada. In a carei compozitie intra lamelele de 8 cm latime si 4 cm grosime, bine distantate intre ele. Cat si mana curenta din partea superioara a balustradei.

Terasa beneficiaza in partea laterala si de existenta unui model de gardulet decorativ din lamele tip fideluta orientat in model de patrat.

Modelul nostru de terasa este de culoare wenge si are capacitatea de a intr-un bun dialog cu imobilul per ansamblu.

Insa, daca dumneavoastra doriti, tersa poate fi obtinuta intr-una din cele peste 20 de nuante existente in paletarul de culori de la producator.

In consecinta, nu exista motiv intemeiat pentru pierderea timpului in zadar. Si actionati imediat!

 

No Comments Yet.

Leave a comment