Terase din lemn moderne Caracal

Terase din lemn moderne Caracal

Dupa cum deja am mai afirmat si cu alte ocazii varietatea mare de produse de acest fel realizate de firma noastra ne-a adus in situatia de a va prezenta si acest model de terasa, la a carei realizare ne-am adus si noi aportul. Prin amenajarea la interior a peretilor si a tavanului, cu lambriu plin executat pe baza lemnului de rasinoase.

Dar si cu un interesant model de gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta distribuite in model de romb.

Datorita volumelor sale destul de mari, terasa din imaginile noastre poate fi un loc ideal si atat de necesar pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati, care implica in primul rand socializarea.  Partea din lemn a gardului este bine tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Astfel incat tot ce inseamna lemn sa nu poata suferi modificari in timp, indiferent de natura agentilor externi ploaie, soare, vant sau ger.

In ceea ce priveste culoare, chiar si aceasta poate fi schimbata in functie de preferintele fiecarui client. Dar si in functie de paletarul de culori disponibil la producator.

Este bine de stiut aici ca modelul de terasa prezentat este doar una din variantele la care puteti opta si dumneavoastra atunci cand cautati o varietate optima de amenajare a propriei case.

No Comments Yet.

Leave a comment