Terase din lemn moderne Calarasi

Terase din lemn moderne Calarasi

Modelul de terasa prezentat in imaginile noastre reprezinta o alta solutie destul de interesanta de realizare a unui astfel de accesoriu adiacent unui imobil. Asa cum se poate observa si din imaginile alaturate aici, respectiva terasa constituie si locul prin care se face accesul la interiorul respectivului imobil.

Din punct de vedere tehnic, pentru realizarea acestui model de terasa s-a folosit in special lemnul de rasinoase bine finisat, slefuit si lacuit pentru a putea face fata tuturor intemperiilor, fie ca este vorba aici despre ploaie soare, ger sau vant. Si nu pentru un an, ci pentru mai multi ani consecutivi.

Asa se face ca produsele noastre sunt tot mai solicitate in randul persoanelor care stiu sa aprecieze lemnul la justa lui valoare.

Iar in ceea ce priveste designul terasei, acesta este unul personalizat dupa dorintele actualului proprietar.

Asa se face ca patratii din lemn de rasinoase de 10 – 11 cm grosime se regasesc in cele mai multe din componentele acestui model de terasa.

Atat in stalpii principali de rezistenta ai intregului ansamblu, in balustrada care imprejmuieste terasa pe toate partile cat si in balustrada care asigura protectia pe treptele de scarilor de acces la interiorul terasei.

Pentru obtinerea unui bun echilibru al terasei, in partea superioara, aceasta este asigurata de existenta contravantuirilor, de o parte si de alta a fiecaruia dintre stalpii principali de rezistenta. Dar si a acoperisului realizat din tabla ondulata, cu burlane necesare pentru scurgerea apelor.

In alta ordine de idei, culoarea joaca si ea un rol destul de important.

Asa ca, pentru realizarea acestui corp de mobilier s-a folosit nuanta de wenghe. Si nu intamplator, ci pentru a putea intra in stransa legatura cromatica cu nuanta imobilului.

In conditiile date, respectivul model de terasa este unul de mare valoare pentru respectiva cladire.

No Comments Yet.

Leave a comment