Terase din lemn moderne Buzau

Terase din lemn moderne Buzau

Prin intermediul acestui model de terasa, chiar si spatiile inguste pot fi transformate rapid in adevarate locuri de relaxare. In situatia in care chiar va doriti si dumneavoastra.

Si pentru a va convinge de acest lucru incercam sa va prezentam aici un nou proiect de amenajare a unei terase cu accente nobile.

Terasa din imaginile noastre este realizata din lemn de rasinoase bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia.

Acesta este aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Terasa are la baza un model de balustrada cu gardulet decorativ din lamele tip fideluta orientate in model de romb. La fel ca si modelul de gardulet decorativ aflat in partea superioara a terasei.

Acolo unde se regasesc  la loc de cinste si arcadele din lemn. Elemente de decor, de mare efect pentru sustinerea si rezistenta traversei. Practic, modelul respectiv de arcada poate inlocui cu succes contravantuirile. Dar numaia colo unde designul per ansamblu permite.

Terasa este definita chiar si de stalpii principali de rezistenta de 6 - 8 cm grosime.

Iar in ceea ce priveste acoperisul, acesta este bine protejat de sindrila bituminoasa de la Tegola.

Un produs de mare efect pentru orice tip de acoperis. Luand in considerare acest model de terasa, dumneavoastra puteti sa va orientati in alegerea viitoarei solutii de amenajare a propriei case. In functie de locul disponibil, cat si in functie de cat de bine poate fi optimizat spatiul de la interiorul curtii respective.

No Comments Yet.

Leave a comment