Terase din lemn moderne Buftea

Terase din lemn moderne Buftea

Lamelele din lemn de rasinoase de 15 cm latime si 2 cm grosime, constituie una dintre cele mai interesante variante de amenajare la interior a unei terase. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Practic aici este vorba despre un spatiu public. Bineinteles, dupa ce acestea au fost transformate in traverse, cu un decupaj discret la unul din capete. Pentru obtinerea unui aspect interesant traversele respective sunt distribuite in plan orizontal si sunt orientate in pozitie verticala.

Prinderea fiecarei lamele se face in partea de ciment a terasei. Iar in cealalta parte traversele sunt prinse intre ele printr-o bara metalica.

Lamelele din partea superioara sunt sustinute in pozitie orizontala cu ajutorul altor doua lamele orientate in plan vertical. Si care au rolul principal de sprijinire a intregului ansamblu.

Iar pentru o buna protectie a lemnului din care sunt confectionate traversele, firma noastra aplica o buna protectie cu ajutorul lacului cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Acesta este aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Este bine de stiut ca nuanta de baza a terasei este alb.

Insa dumneavoastra puteti opta cu incredere pentru oricare alta nuanta din cele peste 20 de culori existente in paletarul de culori de la producator.

Asa ca, nu trebuie sa mai pierdeti timpul prin magazinele de profil si ar fi de preferat sa actionati in timp util pentru obtinerea acestui produs in oricare din nuantele din paletarul de culori de la producator.

No Comments Yet.

Leave a comment