Terase din lemn moderne Bucuresti

Terase din lemn moderne Bucuresti

La capitolul terase din lemn, ca de altfel si la celelalte categorii de produse din lemn de rasinoase realizate de firma noastra am proiectat si am realizat o gama variata de astfel de produse.

Drept urmare am ales sa va prezentam si dumneavoastra doar cateva dintre modele.

Si incepem aici prin a va arata ce a realizat un proprietar al unui apartament de la parterul unui bloc de locatari din Bucuresti.

Idee absolul legala si cu toate autorizarile necesare.  Atata timp cat terenul este de acum proprietate privata.

Cu alte cuvinte, aici este vorba despre o terasa de mari dimensiuni care se prelungeste pe doua dintre laturile blocului cu pricina.

Terasa este realizata din lemn de rasinoase si se bazeaza pe existenta catorva elemente principale. Este vorba aici despre stalpii principali de rezistenta, garduletul decorativ din lamele tip fideluta  regasite in proportii bine definite. Cat si acoperisul realizat din sindrila bituminoasa de calitate superioara de la Tegola.

Datorita volumelor de care terasa dispune la interior, aceasta poate fi amenajata in diferite variante in functie de preferintele fiecarui client.

Dincolo de acest lucru, terasa prezentata aici deneficiaza de o buna protectie la intemperii, prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare strat.

In asa fel incat fiecare dintre produsele executate de firma noastra sa poata sa beneficieze de o buna protectie in cazul actiunii diferitilor agenti externi, soare, ploaie, vant sau ger.

 

No Comments Yet.

Leave a comment