Terase din lemn moderne Braila

Terase din lemn moderne Braila

Iata, o noua varianta de amenajare a unei curti, cu un model de terasa care sa poata raspunde in mod pozitiv, tuturor asteptarilor dumneavoastra in materie de confort si eleganta. A unui astfel de corp de mobilier pentru casa.

Terasa din imagine vine sa ne completeze in mod evident seria produselor de acest fel necesare pentru amenajarea diverselor spatii.

Are o inaltime considerabila de aproximativ 2,5 m, cu stalpi principali de rezistenta de 10/11cm grosime, cu contravantuiri in partea superioara. In schimb, partea de jos a terasei, balustrada este bine realizata cu gratar din lamele tip fideluta in model de romb.

Si este decorata cu cate o arcada pe fiecare dintre panourile care intra in componenta acesteia.

Acoperisul acestei terase este realizat din doua randuri de traverse si o placa de policarbonat. Aceasta din urma poate fi comandata in diferite nuante si texturi in functie de dorintele fiecarui client.

Un alt amanunt interesant legat de acest produs se refera la culoare. Aceasta poate fi comandata in functie de paletartul de culori existent.

Si ar fi de preferat ca aceasta sa fie aleasa in functie si de nuanta imobilului, dar si in functie de celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

No Comments Yet.

Leave a comment