Terase din lemn moderne Arad

Terase din lemn moderne Arad

Terasele din lemn sunt si vor ramane in continuare printre cele mai interesante solutii de amenajare la exterior a unui imobil.

Iar pentru o buna orientare in ceea ce priveste aceasta categorie de produse, noi incercam sa va prezentam aceasta varianta interesanta de mobilier necesar pentru amenajarea zonei exterioare. Care se poate transforma intr-o solutie atractiva de amenajare, chiar si pentru dumneavoastra.

Terasa din imaginile noastre este realizata din lemn de rasinoase.

Beneficiaza de un piedestal inalt de aproximativ 30 cm, cu stalpi de rezistenta de 10 – 11 cm grosime. Cu o balustrada distantata de la nivelul solului si care este formata din panouri cu lamele distantate intre ele si care sunt realizate in model traditional. In partea superioara terasa este prevazute cu un gardulet decorativ din lamele tip fideluta. Acestea sunt orientate in model de romb.

Acoperisul acestei terase este realizat in doua ape si este prevazut cu sindrila bituminoasa de la Tegola.

Accesul in terasa se face atat din interiorul cladiri, cat si din exterior, prin cele doua usite batante.

Terasa este de culoare maron inchis si poate fi obtinuta in oricare alta nuanta din cele propuse de producator.

Si pentru ca aici este vorba despre un corp de mobilier realizat din lemn de rasinoase, acesta este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Asa ca, nu mai trebuie sa asteptati si ar trebui sa comandati imediat un astfel de produs, daca si numai daca acesta se incadreaza in spatiul de referinta.

No Comments Yet.

Leave a comment