Terase din lemn moderne Alexandria

Terase din lemn moderne Alexandria

Una dintre oportunitatile de amenajare a unei cladiri, cu un model de terasa pe masura asteptarilor  va este prezentata in imaginile si randurile respective.

Este vorba aici despre  acest model de terasa  care vine in prelungirea imobilului.

Terasa este realizata din lemn masiv de rasinoase cu stalpi principali de sustinere de 10 – 11 cm grosime, cu contravantuiri si un acoperis in partea superioara. Acoperisul este bine realizat si este proterjat cu tigla metalica ondulata.

Terasa este protejata impotriva intemperiilor  cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi  cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Si asta nu e tot, pentru ca modelul respectiv de terasa poate fi comandat in mai multe nuante si culori, in functie de preferinte.

Aceasta idee de amenajare apartine proprietarului si este pusa in valoare inca de la primele lucrari de amenajare a imobilului. Si asta, datorita faptului ca terasa este amplasata la o inaltime destul de mare  de aproximativ 1 m. Acolo unde accesul se face cu ajutorul treptelor de scara din ciment.

Per ansamblu, imobilul cu terassa prezentat aici este o idee interesanta  de amenajare a unei curti astfel incat sa poata surprinde in mod placut in cele mai neasteptate situatii.

No Comments Yet.

Leave a comment